Service op Maat

Door het continue persoonlijke contact en 45 jaar ervaring zijn wij een solide partner voor onze klanten, professionele hoteliers en restaurateurs in de cruisevaart. Onze service gaat verder dan een correcte afhandeling en tijdige levering van orders. Wij assisteren onze klanten bij het bewaken van de kostprijs door scherp in te kopen, maar ook goede alternatieven te bieden en zijn op de hoogte van nieuwe trends. Onze free-lancekok kan desgewenst met behulp van speciale soft-ware een handboek voor de keuken opstellen, assisteren bij menu’s en ook begeleiding geven bij het opstellen van de wijnkaart.

Wij kunnen ook een op de cruisevaart gespecialiseerde adviseur voor het hygiƫne -en schoonmaakdraaiboek aan boord inschakelen.

Door uitstekend contact met onze leveranciers kunnen in samenwerking met hen pasklare en soms panklare oplossingen voor de diverse uitdagingen van onze klanten worden gegeven. Dit kan ook op het gebied zijn van bijvoorbeeld tafelaankleding of assistentie bij de keuze voor koffiezetsystemen.

Schulz zorgt ervoor dat klanten voor hen bestemde post ontvangen en bezorgt ook desgewenst scheepsonderdelen en keukenapparatuur etc.

Op onze internetsite kunt u handige links vinden voor onder meer recepten, hotelporselein en glaswerk.