<< Terug naar overzicht

Vacature Logistiek Medewerker Magazijn/ Orderpicker

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Medewerker Magazijn/ Orderpicker om ons team te versterken.

Functieomschrijving

In deze logistieke functie draag je, samen met je naaste collega’s, de zorg voor het correct ontvangen van inkomende producten. Je controleert deze producten op kwaliteit, op temperatuur, op houdbaarheidsdatum en je zorgt voor registratie van al deze gegevens. Je verzamelt de dagelijkse klantenorders in het magazijn, de koel- en vriescel. Je zet deze producten klaar voor verzending. Je zorgt voor het laden en lossen m.b.v. heftruck en/of reachtruck. Indien nodig ben je inzetbaar om met één van onze bedrijfswagens een (spoed)- order te rijden.

Jouw profiel

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan onderstaande:

  • je hebt MBO werk- en denkniveau
  • je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke logistieke functie
  • je bent zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en je kunt goed samenwerken
  • je hebt goede communicatieve eigenschappen
  • je bent bereid alle overige magazijnwerkzaamheden uit te voeren
  • je bent bereid om op zaterdagen, en indien nodig op zon- en feestdagen te werken
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • je bent woonachtig in de omgeving van Alblasserdam

Je bent in bezit van een geldig B en/of C rijbewijs en hef- en reachtruckcertificaat, of bent bereid dit te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een prettige werksfeer, goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Over Schulz

Schulz Rijnvaart is gespecialiseerd in de bevoorrading van riviercruiseschepen. Varende hotels die maar korte tijd op dezelfde plaats zijn, stellen hoge eisen aan onze logistieke organisatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een solide partner voor onze klanten, professionele hoteliers, restaurateurs en cateraars in de cruisevaart. Wij bieden onze klanten een totaal pakket aan van FOOD, NON FOOD & DRINKS. Vanuit onze vestiging in Alblasserdam, een logistiek centrum met magazijn, koel- en vriescellen, wordt geheel volgens de HACCP-normen gewerkt. Schulz is heel klantgericht, betrouwbaar, snel, efficiënt, altijd bereikbaar en levert echt een compleet pakket van goederen en diensten. Het niveau en de wijze waarop service wordt verleend, is alleen mogelijk met een betrouwbaar team van vaste medewerkers waar Schulz heel trots op is.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, dan kun je je sollicitatie (met als onderwerp logistiek medewerker magazijn) sturen naar peter@schulzrijnvaart.nl

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door Schulz Rijnvaart in behandeling genomen.