<< Terug naar overzicht

Zoek jij vakantiewerk of een bijbaan als administratief medewerker?

Administratief Medewerker 

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan of een bijbaantje bij ons op kantoor? Dan hebben wij voor jou misschien wel plek!

Wie zijn wij?

Schulz Rijnvaart is gespecialiseerd in de bevoorrading van riviercruiseschepen. Varende hotels die maar korte tijd op dezelfde plaats zijn, stellen hoge eisen aan onze logistieke organisatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een solide partner voor onze klanten, professionele hoteliers, restaurateurs en cateraars in de cruisevaart.

Wij bieden onze klanten een totaal pakket aan van FOOD, NON FOOD & DRINKS.

Vanuit onze vestiging in Alblasserdam, een logistiek centrum met magazijn, koel- en vriescellen, wordt geheel volgens de HACCP-normen gewerkt. Schulz is heel klantgericht, betrouwbaar, snel, efficiënt, altijd bereikbaar en levert echt een compleet pakket van goederen en diensten.

Wat voor werkzaamheden hebben we voor jou?

Houd jij van afwisseling? Je werkzaamheden als vakantiekracht zijn bij ons heel afwisselend. Zo voer je op kantoor, samen met je collega’s elke dag meerdere soorten administratieve werkzaamheden uit.

We hebben een klein hecht team op kantoor, verdeeld over verschillende afdelingen. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er met elkaar elke dag een feestje van.

Wat bieden wij:

Je kunt bij ons aan de slag als vakantiekracht maar ook eventueel daarna als vaste bijbaan.

Wij bieden een prettige werksfeer, goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, dan kun je jouw sollicitatie (met als onderwerp vakantiewerker administratief medewerker) sturen naar email: peter@schulzrijnvaart.nl

We zien je reactie graag tegemoet!