<< Terug naar overzicht

Zoek jij vakantiewerk of een bijbaan als magazijnmedewerker?

Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan of een bijbaantje bij ons in het magazijn? Dan hebben wij voor jou misschien wel plek!

Wie zijn wij?

Schulz Rijnvaart is gespecialiseerd in de bevoorrading van riviercruiseschepen. Varende hotels die maar korte tijd op dezelfde plaats zijn, stellen hoge eisen aan onze logistieke organisatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een solide partner voor onze klanten, professionele hoteliers, restaurateurs en cateraars in de cruisevaart.

Wij bieden onze klanten een totaal pakket aan van FOOD, NON FOOD & DRINKS.

Vanuit onze vestiging in Alblasserdam, een logistiek centrum met magazijn, koel- en vriescellen, wordt geheel volgens de HACCP-normen gewerkt. Schulz is heel klantgericht, betrouwbaar, snel, efficiƫnt, altijd bereikbaar en levert echt een compleet pakket van goederen en diensten.

Wat voor werkzaamheden hebben we voor jou?

Je werkzaamheden als vakantiekracht zijn bij ons heel afwisselend en jouw inzet is belangrijk voor de tevredenheid van onze klant. Zo zorg je binnen onze verschillende magazijnen het ene moment voor de ontvangst en inruimen van goederen. Op een ander moment help je mee met het orderpicken van dagelijkse bestellingen en het dagelijks onderhouden van de werkvloeren.

Wat bieden wij:

Je kunt bij ons aan de slag als vakantiekracht maar ook eventueel daarna als vaste bijbaan.

Wij bieden een prettige werksfeer, goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, dan kun je jouw sollicitatie (met als onderwerp vakantiewerker magazijn) sturen naar email: peter@schulzrijnvaart.nl

We zien je reactie graag tegemoet!