Over Schulz

Schulz Rijnvaart B.V. is al meer dan 45 jaar een begrip als leverancier van voeding, drank, hygiƫneartikelen en hotel supplies aan cruiseschepen op de Rijn. Schulz is met de moderne cruisevaart kwalitatief en kwantitatief meegegroeid. Schulz heeft grofweg een actieradius van Amsterdam tot Wenen.

Met eigen geconditioneerde vrachtwagens en eigen personeel levert Schulz, vanuit de thuisbasis Alblasserdam, precies daar waar de klant bevoorraad wil worden op het gewenste tijdstip. Onze chauffeurs kunnen adequaat reageren op vragen en wensen van de klant bij aflevering.

In 2005 hebben wij een nieuwe vestiging betrokken in Alblasserdam. Vanuit dit moderne bedrijfspand, een logistiek centrum met magazijn, koel- en vriescellen wordt geheel volgens HACCP-normen geleverd. Schulz Rijnvaart B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Scheepsleveranciers.

Tot onze klanten kunnen tal van gerenommeerde binnenlandse en buitenlandse rederijen worden gerekend, wier passagiersschepen Rijn, Main, Donau, Moezel, Elbe en Rhone bevaren. Kortom de vrachtauto van Schulz Rijnvaart B.V. treft men op bijna elke kade aan.